Monday 4 February 2013

Kovisioon 31.jaanuaril

31. jaanuaril toimus tugiisikute järjekordne kovisioon. Jutuks tulid järgmised teemad: enamus tugiisikutest on nüüdseks praktika läbinud, seega oleme põhimõtteliselt valmis klientidega tegelema, aga  konkreetseid pakkumisi seni veel ei ole. Riina vestles Pereraadio ajakirjanikuga, kes alguses pidi kovisiooni ajal läbi astuma ja tugiisikutega kohtuma, aga lõpuks kujunes nii, et intervjuu andis siiski Riina üksi.

Riina pakkus välja idee, et võiks kutsuda kellegi asjatundja rääkima teemal, kuidas toituda odavalt ja tervislikult, st kuidas ka väikese sissetulekuga inimestel oleks võimalik toituda nii, et juba olemasolevad terviseprobleemid kontrolli all püsiks ja uusi juurde ei tekiks. Mõtleme edasi, keda oleks huvitav seda teemat tutvustamas kuulda.

Järgmine kovisioon toimub 14.jaanuaril. 22.jaanuaril kohtuvad tugiisikud motivatsiooniürituse raames Heljo Pikhofiga, kes lubas rääkida sellest, mis praegu Riigikogu sotsiaalkomisjonis arutusel, ja ära kuulata meie mõtted lahendamist vajavatest probleemidest.


No comments:

Post a Comment